Tijd voor iets nieuws facebook banner met logo facebook banner met logo2
Volg ons op:
Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter
Inschrijven nieuwsbrief

Openingstijden

Geopend van 08.00 uur tot 17.30 uur.

Maandag t/m Vrijdag.

Zaterdag & zondag

op afspraak.

Wat is koplampherstel?

Koplampherstel Gelderland is dé specialist in het renoveren en herstellen van koplampen. Kwaliteit staat hierbij hoog in het vaandel.  

Bijna alle auto’s  zijn tegenwoordig voorzien van kunststof koplampen. Koplampen hebben veel te lijden door o.a  pekel, zonlicht, zure regen, steenslag, vogelpoep en zelfs de wasstraat. Bij veel koplampen verweerd hierdoor de UV-coating die erop zit, daardoor worden de koplampen dof en gaan ze minder licht doorlaten. Dit kan gevolgen hebben voor de apk, uw auto kan erop afgekeurd worden. In veel gevallen wordt u dan door autobedrijven aangeraden een nieuwe set lampen te laten monteren, dit is erg duur en (vrijwel altijd) overbodig. De oplossing is uw koplampen laten renoveren/herstellen door Koplampherstel Gelderland, dit is vele malen goedkoper en na de behandeling lijken uw koplampen wel als nieuw!

Tijdens de renovatie wordt de originele verweerde laag verwijderd. Het kunststof koplampglas zal hierna helemaal dof zijn (denk aan matglas). Vervolgens worden de koplampen gepolijst om ze weer mooi helder te maken. Als dit gebeurt is, worden de koplampen grondig gecontroleerd of alles verdwenen is en als dit het geval is, worden de koplampen voorzien van een nieuwe beschermlaag/UV-coating.

Ook voor lichte krassen in uw koplampen of achterlichten kunt u terecht bij  Koplampherstel Gelderland.

Voordelen van herstel:

Wanneer koplampen laten herstellen:

Let op het geen wat uw koplampen dof  maakt zit in 99% van de gevallen aan de buitenzijde van uw koplampen. Veel klanten denken dat de aanslag aan de binnenzijde zit. Laat uw koplampen bij twijfel vrijblijvend door ons controleren.

 

 

De Koplampen worden als nieuw hersteld en voorzien van een UV-werende ceramische coating. U kunt er op wachten, want het duurt 1 á 1,5 uur. De koplampen kunnen gewoon in de auto blijven, maar mogen ook los aangeleverd worden.

 

Prijzen en behandelingen van De Koplampherstel Gelderland

Behandeling Preventief herstel:

* Veilig rijden

* Koplampen op nieuw aangeschafte auto

* 5 jaar garantie

* Keramische glascoating

* Preventief onderhoud

* Optioneel onderhoudskit

De kosten zijn:

€40,-

 

Behandeling Basic herstel:

* Veilig rijden & beter zicht

* Gebruikte koplampen

* APK waardig

* Geen garantie

* Nette uitstraling

* Polymeer coating

De kosten zijn:
€ 40,-       voor 1 koplamp
€ 70,-       voor een set koplampen

 

Behandeling Pro herstel:

* Veilig rijden & beter zicht

* Gebruikte koplampen

* APK waardig

* 3 jaar garantie

* Mooiere uitstraling

* Keramische glascoating

De kosten zijn:
€ 60,-       voor 1 koplamp
€ 100,-     voor een set koplampen 

 

Achterlichten

Voor achterlichten gelden dezelfde tarieven als voor de koplampen. Ook deze kunnen behandeld worden mochten ze verweerd of bekrast zijn.

Overige transparante kunstoffen

De Koplamp herstel bewerkt ook andere transparante kunststof producten. Denk hier bij aan caravanruiten, motor windschermen, bedrijfshalruiten, enz. alle transparant kunststof delen zijn  te behandelen. De prijzen hiervoor zijn op aanvraag, omdat dit vaak moeilijk van te voren te bepalen is.

Koplampen opsturen

Losse koplampen kunt u ook opsturen naar De Koplampherstel Gelderland. Uw koplampen worden met zorg behandeld en worden als ze klaar zijn weer terug gestuurd. De betaling dient voldaan te zijn voor dat de koplampen terug gestuurd worden. De verzending is op eigen risico. Voor het retour zenden wordt €6,75 in rekening gebracht.

alle prijzen zijn incl. 21% btw en excl voorrijkosten.

Bedrijven

Bedrijven kunnen voor prijzen vrijblijvend contact opnemen met Koplampherstel Gelderland Het is ook voor uw bedrijf wellicht interessant.

 

 

Volg ons op:
Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter
Inschrijven nieuwsbrief

Openingstijden

Geopend van 08.00 uur tot 17.30 uur.

Maandag t/m Vrijdag.

Zaterdag & zondag

op afspraak.