Tijd voor iets nieuws facebook banner met logo facebook banner met logo2
Volg ons op:
Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter
Inschrijven nieuwsbrief

Openingstijden

Geopend van 08.00 uur tot 17.30 uur.

Maandag t/m Vrijdag.

Zaterdag & zondag

op afspraak.

     

IGL-Coatings

De belangrijkste focus van iGL coatings ligt op innovatieve ontwikkelingen in milieuvriendelijke producten VOC vrij voor auto’s.
IGL coatings formuleerde een reeks van detailling producten, die speciaal toegespitst is op zowel liefhebbers als op professionele detailers. Er zijn samenwerkingsverbanden met grote merken als: Aston Martin, Audi, Bentley, Ferrari, Mclaren, Porsche en Volkswagen. Mede hierdoor heeft IGL coatings kennis opgedaan en kritisch inzicht verkregen in wat wel en niet werkt.

iGL coatings is een no-nonsense fabrikant die genadeloos eerlijk is als het gaat om de marketing van hun producten. Meer dan 5 miljoen voertuigen wereldwijd zijn gedetaild en beschermd met IGL producten. Voor zowel de hobbyist als voor professionals heeft iGL produkten beschikbaar die uw voertuig passende zorg geven en voldoen aan uw detail behoeften.

Een merk wat zich zeker in het high-end segment mag plaatsen en ook nog eco-vriendelijk.

 

Onze producten.

 

IGL Ecocoat Poly (lak-coating)

iGL Ecocoat Poly is een glascoating speciaal voor de lak van uw auto. De coating heeft een kraswerende en zelfreinigende laag met een hardheid van 8H op de schaal van Mohs. Met deze glasscoating, die zich op moleculair niveau aan de lak hecht, wordt een keiharde en duurzame 'glazen' beschermlaag over uw auto gelegd. Uw lak is daardoor beschermd tegen de meeste weersinvloeden en biedt een verhoogde weestand tegen krassen. Deze coating kan in combinatie met een exterieurbehandeling toegepast worden op uw auto, maar is ook geschikt voor nieuwe auto's.

Waterafstotend
Vuilafstotend
Kraswerend
Hardheid 8 (Mohs)
Mooie glans
Makkelijk onderhoud

IGL Ecocoat Quartz (lak-coating)

iGL Ecocoat Quartz is een glascoating speciaal voor de lak van uw auto. De coating heeft een kraswerende en zelfreinigende laag met een hardheid van 9H op de schaal van Mohs. Met deze unieke glasscoating, die zich op moleculair niveau aan de lak hecht, wordt een keiharde en duurzame 'glazen' beschermlaag over uw auto gelegd. Uw lak is daardoor beschermd tegen de meeste weersinvloeden en biedt een verhoogde weestand tegen krassen. Deze coating kan in combinatie met een exterieurbehandeling toegepast worden op uw auto, maar is ook geschikt voor nieuwe auto's.

Waterafstotend
Vuilafstotend
Kraswerend
Hardheid 9 (Mohs)
Bijzonder mooie glans
Makkelijk onderhoud
2 jaar garantie

https://www.youtube.com/watch?v=My9SE1FyR6s&feature=player_embedded

IGL Ecocoat Kenzo (lak-coating)

iGL Ecocoat Kenzo is een 2 componenten glascoating speciaal voor de lak van uw auto. Dit is het vlaggenschip van IGL coatings. De coating heeft een kraswerende en zelfreinigende laag met een hardheid van 10H op de schaal van Mohs. Met deze unieke glasscoating, die zich op moleculair niveau aan de lak hecht, wordt een keiharde en duurzame 'glazen' beschermlaag over uw auto gelegd. Uw lak is daardoor beschermd tegen de meeste weersinvloeden en biedt een verhoogde weestand tegen krassen. Deze coating kan in combinatie met een exterieurbehandeling toegepast worden op uw auto, maar is ook geschikt voor nieuwe auto's.

Waterafstotend
Vuilafstotend
Kraswerend
Hardheid 10+ (Mohs)
Bijzonder mooie glans
Makkelijk onderhoud
4 jaar garantie

 

IGL Ecocoat Window (raam-coating)

IGL Ecocoat Window is speciaal ontwikkeld voor ruiten. Door de speciale samenstelling van dit product zullen water en vuil zich minder goed kunnen hechten aan de ruiten waardoor u beter zicht heeft. Door de waterafstotende werking van deze coating hoeft u de ruitenwissers niet te gebruiken boven de 50km p/u. Ze noemen deze coating dan ook wel de onzichtbare ruitenwisser. Ook tijdens de wintermaanden zult u voordeel hebben aan deze coating. Bij lichte vorst heeft het ijs geen kans om zich te hechten aan de ruiten, u hoeft dus niet te krabben. Bij strenge vorst zullen de ruiten sneller ontdooien.

Waterafstotend tot 1 jaar en glansbehoud tot 2 jaar
Vuilafstotend
Minder slijtage aan uw ruitenwissers
Beter en veilig zicht tijdens (zware) regenval
6 maanden garantie
 

IGL Ecocoat Headlight (koplamp-coating)

IGL Ecocoat Headlight levert de beste prestaties op polycarbonaat koplampen. De coating hecht aan de koplamp op moleculair niveau en het lijkt een glazen afwerking met versterkte glans, helderheid en uitstekende bescherming tegen oxidatie en alle weersomstandigheden. Na volledige uitharding is de hardheid 6H op de schaal van Mohs. Deze coating wordt voornamelijk toegepast na koplampherstel.

Waterafstotende eigenschappen 
UV-bestendig
1 jaar garantie

IGL Ecocoat Rim (velg-coating)

IGL Ecocoat Rim levert de beste prestaties en looks voor uw lichtmetalen velgen. Deze coating is uiterst duurzaam en bind zich optimaal aan de structuur van de lichtmetalen velgen. Deze coating is speciaal ontwikkeld voor velgen en heeft dus ook specifieke eigenschappen, de coating is antistatisch en heeft een hoog Si02 gehalte, hierdoor hechten vuil en remstof vele malen minder aan uw velgen en zal daarom het reinigen van uw velgen vergemakkelijken.

Waterafstotend
Vuilafstotend
Mooie glans
Makkelijk onderhoud
1 jaar garantie

IGL Ecocoat Trim (kunststof-coating)

IGL Ecocoat Trim is het meest technologisch geavanceerde product om uw rubber en kunststof onderdelen mee te beschermen. Ecocoat Trim levert de beste prestaties en looks voor de kunststof delen van uw auto. Deze kunststof coating is uiterst duurzaam en bind zich optimaal aan de structuur van het kunststof/rubber. De coating is ontwikkeld voor trims en semi zachte rubber delen, de coating zal geen extra glans geven en blijft flexibel.

Waterafstotend
Vuilafstotend
1 jaar garantie

IGL-Coating prijzen exlusief interieur behandelingen en eventuele Detail behandeling/ lak correcties.

Alle genoemde prijzen zijn incl btw 21% en behandelingen voor nieuwe auto’s voor gebruikte auto’s geld een meerwaarde vraag naar de mogelijkheden.

 

Extra coatings icm lak behandeling.

 

Deze prijzen zijn ex 21% btw en zijn vanaf prijzen in overleg met de klant.

Afhankelijk van type auto en vervuiling wordt er een specifiekere prijs vastgesteld. 

Naast deze IGL-Coating heeft IGL nog andere producten die ook los verkrijgbaar zijn in onze webshop www.autopoetsland.nl of in onze winkel 7 dagen per week geopend.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van IGL- Coatings of een offerte.

Kom dan gauw langs bij Car Cleaning Elst op de Industrieweg Oost 9A Elst GLD. 

 mondeo

                                                                                                                      

 

 

 

 

Volg ons op:
Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter
Inschrijven nieuwsbrief

Openingstijden

Geopend van 08.00 uur tot 17.30 uur.

Maandag t/m Vrijdag.

Zaterdag & zondag

op afspraak.