Tijd voor iets nieuws facebook banner met logo facebook banner met logo2
Volg ons op:
Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter
Inschrijven nieuwsbrief

Openingstijden

Geopend van 08.00 uur tot 17.30 uur.

Maandag t/m Vrijdag.

Zaterdag & zondag

op afspraak.

Behandelingen

 

Interieur reiniging

Uw interieur wordt weer als nieuw doormiddel van het reinigen met stoom uw dashboard, stoelen, bekleding en matten zijn weer ontdaan van vuil en bacteriën. Daarna wordt alles geconserveerd voor en frisse geur en uiterlijk. Wilt u voorkomen dat het interieur binnen de kortste keren weer vies is, laat ons uw stoffen bekleding behandelen met IGL- Fabric Coating bekleding bescherming. Naast alle bekleding worden uw ramen ontvet en zijn daarna weer glas helder dit gebeurt ook doormiddel van stoom. Tevens pakken wij ook uw sponningen en reserve wiel ruimte mee voor de afwerking. 

Exterieur reiniging

Voordat wij beginnen met polijsten, gaan wij eerst uw auto grondig inspecteren,wassen, ontvetten en in extreme gevallen kleien. Daarna zal bij de showroom poetsbeurt licht gepolijst worden met een excentrische roterende polijst machine hiermee voorkomen wij dat er geen polijst banen ontstaan en zorgt voor een perfect resultaat. Bij de extremere gevallen gaan wij te werk in meerdere stappen en verschillende polijst machines of terwijl DETAILEN dit gaat vaak in goed overleg en naar wens van de klant. Tevens hoort bij het exterieur ook het hart van uw auto, deze zal grondig worden gereinigd. En natuurlijk zijn uw banden mooi zwart en blinken uw velgen weer als nieuw. Ook alle kunststof delen behandelen wij met een speciale PVC coating dit zorgt er voor dat het voor een langere periode beschermd is tegen UV-straling en niet verkleurd.

Koplampen polijsten en raam coating

Goed zicht is erg belangrijk tijdens het auto rijden. Daarom is dan ook een glas heldere voorruit eleen must. Wij zorgen hiervoor door middel van het reinigen en ontvetten met 8bar en 180cel stoom. Daarna coaten wij de voorruit dit zorgt ervoor dat de ruit 3 maanden helder en schoon blijft.      En komt uw auto niet meer door de APK of heeft u geen genoeg licht opbrengst omdat de koplampen mat en geel zijn. Dan polijsten wij uw koplampen weer helder en coaten deze dan ook voor een langdurige bescherming.  Bekijk de mogelijkheden onder de button Koplamp doktor Lingewaard & Overbetuwe

IGL-coatings

De laklaag van uw auto krijgt met een Lak coating hoogglanzend en moeilijk doordringbaar pantser. Hierdoor is de lak beter bestand tegen allerlei schadelijke invloeden van buitenaf, zoals bijvoorbeeld vogelpoep,UV-straling, zure regen, modder, strooizout en luchtverontreiniging.
Dankzij een grondige behandeling met een lak coating in combinatie met een full detailing behandeling heeft u garantie dat het exterieur  2  jaar zijn diepe glans behoudt. Voor een blijvend jong uiterlijk adviseren wij u om het exterieur regelmatig te reinigen met een professionele autoshampoo of  te laten wassen bij een professionele autowasstraat. Dit alles hebben wij ook in ons assortiment en in huis.

Enkele belangrijke voordelen een lakcoating

 

  1.  Uw lak behoudt gegarandeerd gedurende een bepaalde tijd een diepe glans.   
  2.  Uw lak behoudt zijn kleur dankzij het krachtige UV-filter.
  3.  Uw lak is beschermt tegen invloeden van buitenaf
  4.  U bespaart tijd en geld op het reinigen van uw exterieur..       
  5.  Uw auto blijft langer jong, waardoor een hogere (inruil-of verkoop-) waarde wordt behouden.

 

IGL-Fabric Coating bekleding bescherming

 

De bekleding van het interieur van uw auto wordt intensief behandeld met IGL-Fabric bekledingbeschermer. Hierdoor kunnen geen hardnekkige vlekken ontstaan die veroorzaakt worden door bijvoorbeeld modder, snoep, etenswaren en dranken.
Dankzij de vocht- en vuilafstotende eigenschappen van IGL-Faabric is het reinigen van het interieur van uw auto voortaan heel eenvoudig. Reinigen met een stofzuiger of mild reinigingsmiddel is voldoende om het interieur fris en jong te houden!

Enkele belangrijke voordelen van IGL-Fabric 

 

  1. Uw bekleding blijft gegarandeerd 2 tot 3 maal langer showroom-fris.
  2. Uw bekleding behoudt zijn kleur dankzij het krachtige UV-Filter.
  3. U bespaart tijd en geld op het reinigen van het interieur.4.      
  4. Uw auto blijft langer jong, waardoor een hogere (inruil- of verkoop-) waarde wordt behouden.

 

 

Ozon behandeling

Last van nare geurtjes in uw auto van rook of uw viervoeter. Hier hebben de oplossing voor, kies voor een ozon behandeling en uw auto ruikt weer als nieuw. Deze machine verblijft gedurende 8 tot 12 uur in uw auto en neutraliseert alle nare luchtjes in combinatie met een interieur behandeling door middel van stoom is het 100% gegarandeerd dat het dan ook weg blijft.

 

Leerbehandeling 

 

Leer droogt uit en het materiaal zal langzaam verkleuren en scheuren gaan vertonen. U kunt dit voorkomen door het leer regelmatig te laten reinigen en verzorgen. Door de leerbehandeling van Car Cleaning Elst krijgt het leer zijn oorspronkelijke kleur terug en wordt het materiaal weer soepel. 

 

 

Volg ons op:
Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter
Inschrijven nieuwsbrief

Openingstijden

Geopend van 08.00 uur tot 17.30 uur.

Maandag t/m Vrijdag.

Zaterdag & zondag

op afspraak.